Car-dio autóalkatrész
slide01 slide02 slide03 slide04 slide05 slide06 slide07 slide08
Navigáció
Személy- és kishaszongépjármű alkatrészek
Haszongépjármű alkatrészek
TRW fékbetétek Cotec bevonattal
Ferodo fékbetét és féktárcsa - optimális teljesítmény és tartósság
Miért a DENSO-t? Kattintson a képre
Miért a DENSO-t?

A leggyorsabb indítás télen
LuK kuplung alkatrészek
Nézzen bele a sárga dobozba!

Felhasználók
» Online vendégek: 1

» Online tagok: 0

» Regisztráltak: 9
» Legújabb tag: kgabor
name
content
Amit a kéttömegű lendítőkerékről (ZMS) tudni érdemes
A kettős tömegű lendkerék rögzítő csavarjai
LuK DMF 415005910, Audi, Ford, Seat, Skoda, Volkswagen kettős tömegű lendkerék beszerelési utasítások
LuK DMF 415025010, Audi, Seat, Skoda, Volkswagen kettős tömegű lendkerék
LuK DMF 415038810, Ford Transit lendkerék módosított jeladó gyűrűvel
LuK RepSet 626307700, Nissan Navara és Pathfinder kuplung szett és kettős tömegű lendkerék
Miért nem mellékelik minden ZMS-hez a szükséges rögzítőcsavarokat?
Thule RaceWay 991/992 kerékpártartó
sticky
Thule csomagtartók

A forradalmi Thule RaceWay a Thule kerékpártartó kínálatának legerősebb, legbiztonságosabb és legkönnyebben használható hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartója.

Általános képek: thule_kerekpartarto_raceway_copy.jpg

Két változatban érhető el: a Thule RaceWay 991 két kerékpár szállítására a Thule RaceWay 992 három kerékpár szállítására alkalmas.


  • 461 megnyitás


Két kerék. Egy szenvedély - Thule kerékpártartók
Thule csomagtartók

Általános képek: thule_kerekpartarto.jpg

Mindig találhatsz ürügyet arra, hogy kerékpárra ülj. Nem számít, mire készülsz, nem számít hová indulsz. Számtalan dolog motiválhat arra, hogy magad mögött hagyd a várost, és kerékpárra pattanj.

Te hogy vagy ezzel?

Nem számít milyen kereket viszel magaddal kalandjaidra, nyugodt lehetsz afelől, hogy a Thule kerékpártartó választékában megtalálod a tökéletes szállítási megoldást.


  • 470 megnyitás


LuK haszongépjármű kuplung


Thule - tetőcsomagtartó rendszerek
Thule csomagtartók

Általános képek: thule_csomagtarto.jpg

A családtagok, valamint a szabadidős programok száma általában növekszik az idő előrehaldtával - ezzel párhuzamosan csökken a szabad hely az autóban. A további kalandokhoz szükséges térfogatnövelés egyik módja a csomagok tetőre pakolása.

Kezdje az igényeinek megfelelő tartó kiválasztásával. A Thule csomagtartó szilárd alapot biztosít bármilyen tehernek, és a különféle célokat szolgáló kiegészítők felszerelése is egyszerű. Csak néhány egyszerű művelet, és már indulhat is.


  • 655 megnyitás


A vezérműszíj készlet elemei
Vezérlés

Contitech vezérműszíj készlet

vezérműszíj csak egyik eleme a vezérműszíj készletnek. Zavartalan működéséhez szüksége van a szíjvezető, a szíjfeszítő és az erőátadást végző szerkezetekre is. Ezek szerkezetek a szíjkerekek, a feszítő- és a vezetőgörgők. Egy vízszivattyú, a szervoszivattyú vagy a főtengelyen lévő szíjkerék is része lehet a vezérműszíj készletnek. Ezek együttműködése révén lesz tökéletes a vezérmű-hajtás.

Tovább a cikkhez.
Itt az ideje DENSO-ra váltani!
Car-dio - Autóalkatrész Önnek

Denso autóalkatrész

A DENSO Corporation 1949-ben a Toyota vállalatcsoportból kiválva alakult meg Japánban, Kariya városában.
A DENSO cégcsoport a fejlett gépjármű technológiák, komplett rendszerek és autóalkatrészek vezető beszállítója a világ 32 országában. Világszerte megbízható partnere és beszállítója az összes jelentős autógyártó vállalatnak a klímaszabályozó berendezések, a motorvezérlés, az elektronika, a vezetési és biztonsági ellenőrző berendezések, a gépjármű– információs és a kommunikációs eszközök területén. A DENSO technológiája, innovatív egységei és rendszerei 10-ből 9 autóban megtalálhatóak, amelyeket gépkocsivezetők milliói használnak minden nap.

A DENSO izzító gyertyák, gyújtógyertyák, lambda szondák, klímarendszer alkatrészek, pollenszűrők, önindítók, generátorok, diesel rendszerek alkatrészei mind elérhetőek a Car-dio.hu autóalkatrész webáruházban.
A KAYABA lengéscsillapító precizitás biztonsága Önnek
Lengéscsillapító alkatrészek

Kayaba lengéscsillapító. Autóalkatrész kedvező áron

KAYABA a világ legnagyobb gépjármű-lengéscsillapító beszállítója. Négy autóból legalább egy már gyárilag Kayaba lengéscsillapítóval hagyja el a gyártósort. Az általa kínált alkatrészek egytől-egyig a prémium kategóriába sorolhatóak.

A Kayaba a lengéscsillapítókon kívül felfüggesztés rugókat, toronycsapágy készleteket valamint porvédő készleteket is kínál.


  • 2999 megnyitás


Kerékcsapágyak
Kerékcsapágyak

Az általunk forgalmazott kerékcsapágyak köre igen széles: a legegyszerűbb csapágyegységektől az ABS szenzort, a kerékagyat és a féktárcsa felfogatását is magába foglaló megoldásokig terjed, mely részegységek megoldást jelentenek a kerekekre ható megnövekedett erők, a karbantartásmentes üzemelés és az egyszerű szerelhetőség támasztotta követelményeknek.

Az STS, INA, SKF, SNR, KOYO márkák szédületes árakon a Car-dio.hu autóalkatrész webáruházban.
Kuplung készletek
Kuplung készletek

A modern tengelykapcsoló komponenseinek számos olyan követelményt kell kielégítenie, amelyek jelentősen befolyásolják a jármű komfortját. Ilyenek a puha indulás, a gyors váltás, a lengéscsillapítás vagy a zajcsökkentés. Ezeknek a követelményeknek kell a konstruktőröknek megfelelniük. Egy megbízható tengelykapcsolót a fordulatszám-állóság, a nagy átviteli biztonság, a csekély magasság, az alacsony kinyomó erők és a hosszú élettartam jellemez. Egy tengelykapcsoló fő komponensei: kuplungszerkezet, lendkerék, kuplungtárcsa és kinyomócsapágy.

A Car-dio.hu autóalkatrész webáruház elérhető áron kínálja önnek SACHS, LuK, VALEO, NIPPARTS, AISIN kuplung készleteket.
HELLA világítástechnika
Car-dio - Autóalkatrész Önnek

HELLA FÉNYSZÓRÓK

A HELLA kiegészítő fényszóró választéka a legújabb csúcstechnológiákat ötvözi. Valamennyi modellt hosszú élettartam, masszív kivitel és mindenekelőtt optimális fényteljesítmény jellemez, hogy ön még biztonságosabban haladhasson célja felé.

A HELLA kíváló fényteljesítményű lámpái kedvező árakon elérhetőek a Car-dio.hu autóalkatrész webáruházban.

Távfényszóró, ködlámpa
DAYCO vezérműszíj készletek
Car-dio - Autóalkatrész Önnek

A Dayco világviszonylatban vezető cég az eredeti gyári gépjárművek teljesítmény-átviteli rendszereinek tervezésében és gyártásában. (vezérműszíjak, Poly-V szijak, trapezoid szijak, vezérműszíj készletek, feszítőgörgők, vezetőtárcsák,rezgéscsillapítók, stb.). 

Széles Dayco vezérműszíj készlet választék a Car-dio autóalkatrész webáruházban.  • 950 megnyitás


Az elhasználódott lengéscsillapító hatása a biztonságra
A Monroe lengéscsillapító
A Monroe lengéscsillapító választéka haszongépjárművekhez és terepjárókhoz
A Monroe lengéscsillapító választéka személyautókhoz
A MONROEŸ MAGNUM haszongépjármű lengéscsillapító
Kayaba lengéscsillapítók